VEEL GESTELDE VRAGEN

vogel

VEEL GESTELDE VRAGEN

Wij wonen in de wijk Zandberg, maar mijn kinderen zitten op de Montessorischool. Kunnen zij deelnemen aan Studio Boeimeer?
Ja, Studio Boeimeer is er voor alle kinderen in de leeftijd van 6 tot 16 jaar die wonen in Breda of daar naar school gaan (Montessorischool, Nutsschool en Petrus en Paulus school, etc.).

Kan ik mijn kind inschrijven voor minder dan 5 dagen?
Nee, Studio Boeimeer werkt in 5 dagen samen met de kinderen naar een eindproductie toe. Voor een goede samenwerking en groepsgevoel vinden wij het belangrijk dat de kinderen de hele week op elkaar kunnen rekenen.

Ik heb zelf geen vakantie deze week, is dat een probleem?
Nee dat is geen enkel probleem. Studio Boeimeer is een collectief van docenten die uw kinderen deze week professioneel en in kleine groepjes zullen begeleiden. Het programma loopt van 9.00 uur ochtends tot 15.30 uur ‘s middags.

Zijn er naast de € 175 inschrijfkosten nog extra kosten?
Nee, De prijs is inclusief lessen, begeleiding, materialen, Studio Boeimeer T-shirt en verdere programmakosten. Tevens inclusief lunch, drank en gezonde tussendoortjes. De voorstelling op vrijdag 21 juli is voor iedereen gratis toegankelijk.

Mijn kind heeft een voedselallergie/intolerantie, kan ik hem/haar veilig mee laten eten?
Ja, wij houden rekening met alle diëten. U kunt dit op het inschrijfformulier aangeven wij nemen hierover contact met u op.

Kunnen jullie ervoor zorgen dat ik samen met mijn vriend/vriendin in de groep kom?
Ja natuurlijk. Wij begrijpen heel goed dat je graag met je vrienden deze week wil beleven. Spelplezier en samenwerking staat bij ons voorop. Natuurlijk ga je ook met kinderen samenwerken die je nog niet zo goed kent, maar je zal zien dat dit in deze week geen enkel probleem is.

 

Gaan jullie een bestaand stuk opvoeren?
Nee, kinderen gaan samen met de docenten het stuk schrijven.

Kan ik ook blijven slapen?
Nee, Studio Boeimeer lijkt erg op een zomerkamp, maar het verschil is dat iedereen lekker thuis in zijn eigen bed gaat slapen. Zo kun je de volgende dag weer vol energie aan de slag.

Wat een leuk initiatief. Kan ik in die week helpen?
Jazeker, naast de professionele begeleiders kunnen we ook vrijwilligers gebruiken.  Jong en oud kunnen zich aanmelden als vrijwilliger. Studio Boeimeer is er namelijk niet alleen voor kinderen, maar is ook bedoeld als ontmoetingsplek in de buurt voor iedereen. Meld je aan via info@studioboeimeer.nl.

Zijn er nog andere mogelijkheden om te helpen?
Jazeker, Studio Boeimeer is een Stichting, dus zonder winstoogmerk. Als u dit bijzondere project wil steunen, kunt u altijd een donatie doen.

Ik wil nog even nadenken over mijn inschrijving, kan dat? Tot wanneer kan ik me inschrijven?
Ja, denk er maar eens goed over na, maar wacht niet te lang. We kunnen dit jaar 50 kinderen plaatsen en de kans is dat je dan op een wachtlijst terecht komt.

Kunnen we nog iets terug zien van vorig jaar?
Jazeker, neem maar eens een kijkje op www.facebook.nl/StudioBoeimeer ! Volg ons en like onze pagina, zodat je niets mist van dit prachtige initiatief.

Wie verzorgt de lunch?
Iedere dag wordt een verse lunch verzorgd. Als u de zomerweek tijd over heeft kunt u hier ook aan bijdrage, bijvoorbeeld om pannenkoeken te bakken of tosti’s te maken of een picknick te verzorgen. Meldt u aan via info@studioboeimeer.nl.