ONS TEAM

claudette

CLAUDETTE EFROSINA
Ik ben Claudette. Ik werk voor de Vlinderfabriek, een plek waar kinderen en jongeren toneel kunnen leren spelen onder en na schooltijd. Als theatermaker ga ik graag met jou aan de slag naar verhalen die groot of klein vanuit fantasie, muziek of beweging ontstaan. Ervaring is niet nodig, enthousiasme wel! Samen gaan we op onderzoek. Ik leer je fantaseren en acteren om uiteindelijk voor publiek te presenteren. Applaus verzekerd!

yannick

YANNICK HUIJBREGTS
Breakdance wordt ook wel b-boying genoemd. Buiten de techniek leer je creatief te zijn op jouw eigen manier. Creativiteit en originaliteit, belangrijke elementen die helpen bij het maken van een unieke dans. Dansen is een goede, sociale bezigheid en je lijf wordt ook nog eens hard aan het werk gezet. Tijdens de zomerstudio leer je voornamelijk de basis tricks. Naast dat werken we aan een vette eindshow! Dus; kom naar de Zomer-Studio!

leecroft

LEE CROFT
Ik ben Lee Croft en maak graag samen met jou, hele gave animaties. Ik ben al jaren animatiedocent.
Als je een animatie maakt, maak je een soort filmpje, maar dan alleen met foto’s. Als je die foto’s snel achter elkaar laat zien, dan lijkt het alsof het beweegt!
Met animatie kun je de gekste dingen doen, zoals iemand laten vliegen of verdwijnen, of je schoenveters zichzelf laten strikken. Je kunt het zo gek niet verzinnen! Doe je met me mee?

frankantens

FRANK ANTENS
Vanuit mijn passie voor plezier in pianospelen en muziek maken, zoek ik altijd naar de leukste manier om kinderen en volwassenen te stimuleren om hun muzikaliteit te ontdekken en uit te bouwen.
Dit kan zijn door middel van pianospelen, zingen of het bedenken van ritmische stukken op slagwerk. Ook in de Zomer-Studio wil ik de liefde voor muziek over brengen op de kinderen en samen met hen werken aan een fantastische voorstelling.

Mike

MIKE DE WOLFF
Ik ben Mike de Wolff en de Podiumkunsten zijn mijn grote passie. Ik ben een creatieve duizendpoot en werk onder andere als acteur, theaterdocent en muzikant. Theater en muziek zijn voor mij de manier om me te uiten, te vertellen en te genieten.

MADELON VAN RIEL
Dans! Inderdaad, ik ga jullie flink in beweging zetten! Ik ben afgestudeerd aan de ArtEZ dansacademie als docent theaterdans. Ik werk met diverse doelgroepen; op dansscholen, basis/middelbare scholen en op straat. Ik maak graag dansstukken met een mix van verschillende dansstijlen en gooi daar een swingend sausje overheen, waar jullie je eigen creativiteit in kwijt kunnen. Dus zet je beste beentje voor en swing mee!

koekoek

RICHARD KOEKOEK
Ik ben Richard en geef tekenen op een middelbare school. Theater is daarnaast een grote passie van me! Via spelletjes en oefeningen ga ik graag met jullie op zoek gaan naar datgene wat het belangrijkste is qua theaterspel. Het lijkt me weer enorm leuk om op deze manier een voorstelling te maken waarin jullie zelf spelen, maar waar jullie ook aan mee hebben gedacht en gewerkt.

juul

JUUL LANGENBERG
Ik ben docent Beeldende Kunst én ontwerper. Ik combineer dit door het maken van producten, het opzetten van kunstprojecten en workshops. Ik heb een atelier bij BOCK. Vanaf het eerste jaar ben ik met veel plezier docent bij de Studio.
Samen met jullie doe ik daar de vormgeving, waarvoor we alle andere vormen van kunst tot één geheel maken door middel van bijvoorbeeld decor, attributen en kleding. Elk jaar weer een feestje!

ANNEMIEK TEKSTRA-BERENDSEN
Als moeder, als tekenjuf, als mede-oprichter van Studio Boeimeer, raak ik iedere dag geïnspireerd door naar kinderen te kijken en naar hun verhalen te luisteren. Ruimte en aandacht geven aan; buiten spelen, samen eten, bewegen, zingen, dansen, lachen, met elkaar mooie dingen maken, kletsen en volop genieten van wat er spontaan gebeurt. Dat is voor mij het ultieme Studio gevoel.

kim

KIM SCHRIER
Ik ben Kim en maak theater met kinderen op school en op een jeugdtheaterschool. Het leukste vind ik het om samen met jullie toneel te spelen dat spannend én grappig is voor het publiek. De kijkers zitten op het puntje van hun stoel om te zien wat er gaat gebeuren en wat jij gaat spelen. Niet makkelijk! We gebruiken natuurlijk wel allerlei verhalen en gekke dingen die we meemaken. Dan kiezen we een rol en gaan oefenen……. Tot ziens!